Ανακοίνωση

Αγαπητοί σπουδαστές και γονείς,
Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι και αναμφισβήτητα φοβισμένοι για τις εξελίξεις. Εμείς όμως θα πρέπει να συνεχίσουμε το εκπαιδευτικό μας έργο με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί αυτό να πραγματοποιηθεί και κυρίως διαδικτυακά για να μην χάσουμε την επαφή με την έως τώρα προσπάθειά μας. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι μια τέτοια χρονική καθυστέρηση για έναν μουσικό σημαίνει όχι μόνο καθυστέρηση στην πρόοδό του αλλά και πολλές φορές μεγάλη οπισθοδρόμηση καθώς και μακρόχρονη προσπάθεια για την επαναφορά και διατήρηση του έως τώρα επιπέδου του.
Έτσι λοιπόν σας ενημερώνουμε για τις ενέργειές μας από εδώ και πέρα:
1. Θα λάβετε τηλεφώνημα από τους καθηγητές σας. Εάν έχετε επαφή με διαφορετικό τρόπο (messenger, viber, κτλ) συνεχίζετε την επικοινωνία κανονικά
2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι ΟΛΑ τα μαθήματα που θα χαθούν θα αναπληρωθούν στο ακέραιο
3. Θα αρχίσετε την επικοινωνία και την διευθέτηση διαδικτυακών «μαθημάτων» σε συνεννόηση με τους καθηγητές σας. Η διαδικτυακή επαφή δεν αποτελεί μάθημα για τους ανήλικους μαθητές. Οι ενήλικοι σπουδαστές μπορείτε να το χειριστείτε όπως επιθυμείτε πάντα με αμοιβαία συμφωνία. Δηλαδή εφόσον συμφωνείτε τα διαδικτυακά μαθήματα να μετρήσουν ως αναπλήρωση των μαθημάτων της φυσικής παρουσίας. Φυσικά πρέπει να πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις του κανονικού μαθήματος (ωράριο διδασκαλίας, διδακτέα ύλη, ύλη μελέτης, κτλ).
4. Στο κανάλι μας στο Youtube και σε ειδικό Play list ανεβάζουμε «βιντεάκια» των καθηγητών σας ή αυτά που προτείνουν εκείνοι τα οποία θα σας βοηθήσουν στην περαιτέρω μελέτη και εξέλιξή σας.
5. NA επικοινωνείτε με το Ωδείο τηλεφωνικά για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία σας ή να μας στέλνετε email και θα σας απαντούμε άμεσα
6. Να επισκέπτεστε συχνά την ιστοσελίδα μας ή την σελίδα μας στο facebook & Instagram για κάθε ενημέρωση

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συνεργασία και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε άψογα για άλλη μια φορά ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο. ΥΓΕΙΑ σε όλους σας και τις οικογένειές σας.

Στη διάθεσή σας πάντοτε!

Φιλικά,
Π. Διαμαντής
Δ/ντής του Ωδείου Άνω Πόλης Θεσ/νίκης

Κλείστε συνάντηση