Αναστασιάδης Κωνσταντίνος

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σε ηλικία 6 ετών ξεκίνησε τις σπουδές του στο βιολί στην τάξη της Z. Ζλάτεβα και αποφοίτησε με Δίπλωμα βιολιού, «Άριστα παμψηφεί» και έπαινο για εξαιρετική επίδοση. Συνέχισε τις σπουδές του στο κρατικό Πανεπιστήμιο του Trossingen, όπου αποφοίτησε με πτυχίο ειδίκευσης στο βιολί και μεταπτυχιακό με ειδίκευση στην ορχήστρα/μουσικά σύνολα, με καθηγητές τον R.Yildiz και J.Rampf αντιστοίχως. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με διδάσκοντες τους Δ.Χανδράκη, Γ.Δεμερτζή, Σ. Παπάνα, Α. Σουσάμογλου, Z.Bron κ.α. Ήταν υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (I.K.Y.).

Σε ηλικία 12 ετών, απέσπασε το 3ο βραβείο στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό βιολιού, στη μικρή κατηγορία. Έχει συμπράξει με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης ως μουσικός ορχήστρας στα παιδαγωγικά προγράμματα για νέους μουσικούς. Διετέλεσε εξάρχων βιολιστής στην Κρατική Ορχήστρα Νέων Θεσσαλονίκης. Έχει συμπράξει με την ορχήστρα Südwestdeutsche Philharmonie της Konstanz, και ήταν πρώτος επιλαχών για σύμπραξη με την κρατική ορχήστρα Αθηνών για τη σεζόν 2015-2016.
Συμμετέχει σε διάφορα σχήματα μουσικής δωματίου αλλά και ορχήστρες με συναυλίες σε όλη τη χώρα. Έχει πολυετή εκπαιδευτική εμπειρία.

Από το 2018 διδάσκει στο Ωδείο Άνω Πόλης Θεσσαλονίκης.

Κλείστε συνάντηση