Μανδρίνος Δημήτρης

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1978, ξεκίνησε τις σπουδές του σε ηλικία 6 ετών στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης . Τον Ιούνιο του 1998 αποφοίτησε από την τάξη του Καθηγητή Στέργιου Γαργάλα με Δίπλωμα και βαθμό ‘‘Άριστα Παμψηφεί’’. Στη συνέχεια σπούδασε στην Μουσική Ακαδημία Robert Schumann Hochschule- Düsseldorf υπό την επίβλεψη της Καθηγήτριας Ida Bieler και κατόπιν του Καθηγητή Rudolf Koelman από την τάξη του οποίου και αποφοίτησε με Δίπλωμα τον Ιούλιο του 2003.

Στα πλάισια της καλλιτεχνικής του δραστηριότητας συμμετείχε σε πολυάριθμες συναυλίες στην Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Αυστρία, Βουλγαρία και Ελλάδα.

Παρακολούθησε σεμινάρια με τους: Λεωνίδα Καβάκο, Γεώργιο Δεμερτζή, Valery Klimov, Grigori Zhislin. Το 1996 εκπροσώπησε το Κρατικό Ωδείο σε συνάντηση Ωδείων της Μεσογείου στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και την ίδια χρονιά συμμετείχε στην Ορχήστρα νέων της Μεσογείου. Επίσης έχει τιμηθεί με το Β΄ βραβείο του διαγωνισμού του συλλόγου αποφοίτων ωδείων Βορ. Ελλάδος και μετά από σχετικό διαγωνισμό του απενεμήθη η ‘Υποτροφία Άλ. Τριάντη’ του συλλόγου ‘Οι φίλοι της μουσικής’.

Συμμετείχε σε πολυάριθμες συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ως μουσικός ορχήστρας είναι μέλος της Νέας Συμφωνικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης καθώς και υπήρξε μέλος της “Ορχήστρας νέων Καλαμαριάς” και συνεργάστηκε επανειλημμένα και με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης.

Κλείστε συνάντηση