Χατζηκάλφας Μίλτος

Ο Μίλτος Χατζηκάλφας γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη, όπου και σπούδασε κιθάρα (Διπλωμα) και ανώτερα θεωρητικά (Πτυχίο Φούγκας).Παρακολούθησε μαθήματα master class με τους L.Brouwer, C. Cotsiolis, C. Domeniconi, Z.Dukic, C.Trepat, D. Russell.
Έχει δώσει ατομικά ρεσιτάλ σε πολλές πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, προσκεκλημένος σε Διεθνή Φεστιβάλ.
Έχει πάρει μέρος σε πολλά σχήματα Μουσικής Δωματίου.
Από το 2000 έως και σήμερα, εργάζεται ως καθηγητής κιθάρας σε Ωδεία και Μουσικά Σχολεία της Β’βαθμιας εκπαίδευσης. Πολλοί μαθητές του έχουν βραβευτεί σε Πανελλήνιους Διαγωνισμούς κιθάρας. Είναι μέλος στην E.G.T.A. HELLAS (European Guitar Teachers Association).
Εργάζεται στο Ωδείο Άνω Πόλης από την ίδρυση του.

Το αντικείμενο που διδάσκει

Διδασκαλία κιθάρας για όλες τις ηλικίες και σε όλα τα επίπεδα. Απευθύνεται σε όλους όσους θα ήθελαν να ασχοληθούν με κάτι ευχάριστο και δημιουργικό, ώστε να μπορούν να γεμίζουν τον χρόνο τους παίζοντας γνωστές αλλά και άγνωστες μελωδίες στην κιθάρα τους .Επίσης όσοι το επιθυμούν, μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους, αφού το Ωδείο Άνω πόλης παρέχει αναγνωρισμένα από το κράτος πτυχία και διπλώματα. Προετοιμασία για τις πολυποίκιλες εκδηλώσεις του Ωδείου, οι οποίες έχουν γίνει πλέον θεσμός για την πόλη μας και όχι μόνο .Οι μαθητές επίσης μπορούν, αν το επιθυμούν, να συμμετέχουν και σε εκδηλώσεις και συναυλίες που διοργανώνει το Ωδείο σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Κλείστε συνάντηση