Μονωδία

Η ανθρώπινη φωνή είναι το πολυτιμότερο μουσικό όργανο, με το οποίο μπορούμε να εκφραστούμε με πολλούς τρόπους. Όλοι μας έχουμε ένα ιδιαίτερο ηχόχρωμα όταν τραγουδάμε αλλά και όταν μιλάμε. Με τη σωστή αναπνοή και τις κατάλληλες ασκήσεις, την ορθή στάση του σώματος και την πρέπουσα σκηνική παρουσία το αισθητικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Μπορούμε όλοι να ασχοληθούμε με το τραγούδι και σε οποιαδήποτε ηλικία χωρίς προηγούμενες μουσικές γνώσεις.

Αναλυτικά:
Κλασσικό τραγούδι, με ολοκληρωμένες μουσικές σπουδές, τεχνική, ρεπερτόριο, ορθή προφορά ξένων κειμένων, συμμετοχή σε μουσικά και φωνητικά σύνολα, απόκτηση πτυχίου ή διπλώματος αναγνωρισμένο από το κράτος.
Μοντέρνο τραγούδι, μιούζικαλ, με τεχνική,σωστή άρθρωση, ρεπερτόριο που απευθύνεται σε όλους όσους έχουν διάθεση να τραγουδούν, να χαλαρώνουν από το στρες και να περνούν δημιουργικά με τη συμμετοχή σε φωνητικά σύνολα.

Ορθοφωνία απευθύνεται σε όλους όσους χρησιμοποιούν επαγγελματικά τη φωνή τους, ηθοποιούς, δημοσιογράφους, δασκάλους, καθηγητές. Με τη σωστή χρήση της φωνής έχουμε καλή ποιότητα στον ήχο μας και δεν κουράζουμε το πολύτιμο αυτό όργανο.

Κλείστε συνάντηση