Κυρτσόγλου Άλκης

Ο Άλκης Κυρτσόγλου ξεκίνησε την ενασχόληση του με τη μουσική και ειδικότερα με την κιθάρα, σε μικρή ηλικία. Συνέχισε τις σπουδές του στην κλασική κιθάρα, με τον καθηγητή και σολίστ Θάνο Μήτσαλα στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης απ’ όπου και αποφοίτησε. Παράλληλα ολοκλήρωσε και τις μεταπτυχιακές του σπουδές στα Πληροφοριακά Συστήματα (υποτροφία).
Έχει έντονη μουσική δραστηριότητα και μετράει πολλές συνεργασίες καθως και συναυλίες με σημαντικούς μουσικούς και σύνθετες. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια διακεκριμένων κιθαριστών όπως ο Κώστας Κοτσιώλης, ο Pat Martino κ.α. και έχει διακριθεί σε κιθαριστικούς διαγωνισμούς. Έχει συνεργαστεί µε τη Χορωδία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, τη Φιλαρμονική και την Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής του Ωδείου της Δηµοτικής Ενότητας Νεάπολης – Συκεών, όπως επίσης και µε µουσικά σύνολα της jazz και της rock µουσικής σκηνής της Θεσσαλονίκης. Επίσης ασχολείται με την ηχοληψία και τη μουσική τεχνολογία.
Τέλος, έχει πολυετή διδακτική εμπειρία ως καθηγητής κλασικής, ηλεκτρικής και ακουστικής κιθάρας διδάσκει στο Ωδείο Άνω Πόλης.

Δείγμα της δουλειάς του αλλά και των μουσικών του ενδιαφερόντων, είναι διαθέσιμο στους διαδικτυακούς τόπους:
https://www.youtube.com/guitarsoundscapes
http://soundcloud.com/alkis_k

Κλείστε συνάντηση