Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Η καθιερωμένη εκδήλωση της μελωδικής φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πλατεία Κουλέ Καφέ θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018, στις 5 το απόγευμα, από την 3η Δημοτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Ωδείο Άνω Πόλης.

Τα μουσικά σύνολα του Ωδείου Άνω Πόλης και χορωδίες θα ψάλλουν τα κάλαντα και θα ερμηνεύσουν γνώστες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και παραδοσιακά τραγούδια των ημερών, ανοίγοντας τον κύκλο της εορταστικής περιόδου. Την καλλιτεχνική διεύθυνση της εκδήλωσης έχει ο αρχιμουσικός Παναγιώτης Διαμαντής.

Όπως κάθε χρόνο η εκδήλωση της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πλατεία Κουλέ Καφέ θα συνοδευτεί από κρασί και κεράσματα, προσφορά τοπικών επιχειρήσεων.

Ενώ, η πανηγυρική Χριστουγεννιάτικη συναυλία των μουσικών συνόλων του Ωδείου Άνω Πόλης Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ. στο θέατρο του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν.Παναγίας Λαοδηγήτριας (Αισχύλου 17).

Υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Παναγιώτη Διαμαντή θα συμμετάσχουν:

  • Η Συμφωνική Ορχήστρα του Ωδείου Άνω Πόλης με σολίστ σπουδαστές της τάξης μονωδίας. Θα ακουστούν κλασικές δημοφιλείς χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
  • Η ορχήστρα πνευστών σε μοντέρνες ξένες μελωδίες και κάλαντα.
  • Η παιδική χορωδία και ορχήστρα ποικίλης μουσικής σε Ελληνικά παραδοσιακά κάλαντα.
  • Η μικτή χορωδία σε Χριστουγεννιάτικα ξένα παραδοσιακά τραγούδια και κάλαντα (Μουσική διεύθυνση: Μιρέλλα Λύκα).

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Κλείστε συνάντηση