ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΜΜΘ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΣΥΝ+ΑΥΛΗΤΕΣ»

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΜΕ ΤΟΥΣ «ΣΥΝ+ΑΥΛΗΤΕΣ» ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΆΝΩ ΠΟΛΗΣ

Οι “Συν+Αυλητές” η Ορχήστρα Πλαγίαυλων του Ωδείου Άνω Πόλης Θεσσαλονίκης θα εμφανιστούν στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης ( φουαγιέ Μ1) την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 ερμηνεύοντας έργα του κλασσικού και σύγχρονου ρεπερτορίου σε διεύθυνση Νίκου Κακαϊδή. Ωρα έναρξης 20.00

 

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 στις 21.00 στην κεντρική σκηνη του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης (Μ1) θα πραγματοποιηθεί η μουσική εκδήλωση «Η MOYSA… ΕΜΠΝΕΕΙ» του ΟΜΜΘ.

Με όνομα συνυφασμένο με την έμπνευση, η MOYSA δίνει βήμα στους νέους συνθέτες που συγκατελέγονται στα μέλη της για να παρουσιάσουν τα μουσικά τους έργα.

Κάποιοι από αυτούς σε πολύ νεαρή ηλικία και στα πολύ πρώτα τους συνθετικά βήματα, άλλοι πιο ώριμοι και έχοντας ήδη παρουσιάσει έργα τους σε συναυλίες και διαγωνισμούς, οι νέοι συνθέτες της MOYSA εκπλήσσουν με τη φαντασία τους, σε μία συναυλία γεμάτη έμπνευση και δημιουργία.

Ανάμεσα στους βασικους συντελεστές της εκδήλωσης Η ΜΟΥΣΑ ΕΜΠΝΕΕΙ είναι και η σπουδάστρια του ΩΔΕΙΟΥ ΆΝΩ ΠΟΛΗΣ Ρεβέκκα Δανάη Καρατσόρη

Η Ρεβέκκα Δανάη Καρατσόρη γεννήθηκε τον Μάιο του 2007 στην Αθήνα. Ξεκίνησε μαθήματα βιολιού και θεωρητικών από την ηλικία των 5 ετών με την καθηγήτρια Σίσσυ Σαντουρτζόγλου. Τον Μάρτιο του 2015 σε ηλικία 7,5 ετών έγινε μέλος της νεοσύστατης Ορχήστρας Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης MOYSA μετά από επιτυχία στις ακροάσεις, όπου της δίνεται η ευκαιρία να συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες του μουσικού κόσμου, όπως επίσης και με σημαντικές ορχήστρες της Ελλάδος και του εξωτερικού. Παράλληλα, από το 2016 είναι μέλος της Ορχήστρας του Γερμανικού Σχολείου Θεσσαλονίκης.
Τον Οκτώβριο του 2018 ξεκίνησε τις σπουδές της στο Ωδείο Άνω Πόλης Θεσσαλονίκης, όπου εισήχθη με κατατακτήριες εξετάσεις στην Α’ Ανωτέρα της τάξης βιολιού της καθηγήτριας Σ. Σαντουρτζόγλου. Παρακολουθεί μαθήματα αρμονίας με τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή Παναγιώτη Διαμαντή και μαθήματα πιάνου με την καθηγήτρια Μαρία Τσιγάρα. Είναι επίσης μέλος της Συμφωνικής Ορχήστρας του Ωδείου Άνω Πόλης. Τον Μάιο του 2019 αναμένεται να κάνει την πρώτη της σολιστική εμφάνιση με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Ωδείου Άνω Πόλης.

Κλείστε συνάντηση