Χριστουγεννιάτικες Συναυλίες

ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΥΛΕ ΚΑΦΕ
ΚΑΙ Η ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ
ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΆΝΩ ΠΟΛΗΣ

Η καθιερωμένη εκδήλωση της μελωδικής φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πλατεία Κουλέ Καφέ (Β. Ρομφέη – πεζόδρομος Κρίσπου) θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019, στις 6 το απόγευμα, από την 3η Δημοτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Ωδείο Άνω Πόλης, παρουσία του Δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα.
Τα μουσικά σύνολα του Ωδείου Άνω Πόλης και χορωδίες θα ψάλλουν τα κάλαντα και θα ερμηνεύσουν γνώστες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και παραδοσιακά κάλαντα, ανοίγοντας τον κύκλο της εορταστικής περιόδου. Την καλλιτεχνική διεύθυνση της εκδήλωσης έχει ο αρχιμουσικός Παναγιώτης Διαμαντής.
Όπως κάθε χρόνο η εκδήλωση της ανανεωμένης φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πλατεία Κουλέ Καφέ θα συνοδευτεί από ζεστή σοκολάτα, κρασί και κεράσματα, προσφορά τοπικών επιχειρήσεων.
Η πανηγυρική Χριστουγεννιάτικη συναυλία των μουσικών συνόλων του Ωδείου Άνω Πόλης Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 18.00 στο θέατρο του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν.Παναγίας Λαοδηγήτριας (Αισχύλου 17)
Υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Παναγιώτη Διαμαντή θα συμμετάσχουν:

Η Συμφωνική Ορχήστρα του Ωδείου Άνω Πόλης θα συνοδεύσει μουσικά την προβολή αποσπασμάτων Χριστουγεννιάτικων διάσημων παιδικών ταινιών.

Η ορχήστρα πνευστών σε μοντέρνες ξένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα.

Η παιδική χορωδία και ορχήστρα ποικίλης μουσικής σε Ελληνικά παραδοσιακά κάλαντα.

Η μικτή χορωδία σε Χριστουγεννιάτικο ξένο ρεπερτόριο.
Μουσική διεύθυνση: Μιρέλλα Λύκα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Κλείστε συνάντηση